Selecteer een pagina

OVER ONS

Snackbar & Lunchroom Pico-Bello maakt al ruim 65 jaar deel uit van de Bloemendaalse winkelstraat


Het begon voor Ivo Rietveld in maart 1997 toen hij Snackbar Pico-Bello overnam en vanaf dat moment een meer dorps karakter heeft gegeven.
In de loop van de jaren is Snackbar Pico-Bello uitgegroeid tot een snackbar en lunchroom met veel catering van warme en koude hapjes, vers belegde harde en zachte broodjes tot en met complete warme en koude buffetten.
Medio 2007 verkocht Ivo de Snackbar & Lunchroom. Bijna tien jaar later, kocht hij de winkel terug en ging tot grote blijdschap van vele vaste gasten met veel plezier weer van start.
Snackbar & Lunchroom Pico-Bello onderscheidt zich door unieke huisgemaakte verse friet, hamburgers en saté. Wij frituren in duurzame en gezonde frituur olie die uit zonnebloem- en koolzaad olie bestaat. Verder zijn er verfrissende biologische smoothies, verse salades en organic icecream (waterijs zonder toegevoegde geur, kleur of smaakstoffen) die deel uitmaken van het gezonde assortiment.
Bij mooi weer zijn onze gasten van harte welkom om op zonnig terras. “Het uitgangspunt is om onze gasten te behandelen zoals we zelf behandeld willen worden”. Goed gastheerschap staat voorop.